Renhold, en samfunnskritisk funksjon?

Nå har hverdagen tatt en ny vending, en hverdag som nå har satt et ekstra fokus på renhold og hygiene. Det ligger et stort ansvar på renholderne i hele Norge, som gjør en fantastisk innsats. Renholderne blir en viktig brikke i dette puslespillet av arbeidsoppgaver og logistikk, slik at alle så trygt som mulig kan fungere både i jobb og privat.

Yrkesprofilen - Blikkenslager

Fagforbundet har møtt Roger Larsen som etter mange år i privat sektor, har tatt med seg kompetansen sin som blikkenslager til Horten kommune.

Yrkesprofilen - Arborist

Fagforbundet har vært i dialog med Jan Kjetil Howden, som er sertifisert arborist i Horten kommune. I artikkelen får du svar på hva en arborist er.

Yrkesprofilen - Vei- og anleggsarbeider

Fagforbundet har møtt Inger Helene Gjelstad som arbeider i utbyggingsavdelingen i Sandefjord kommune. Inger Helene jobber som vei- og anleggsarbeider, ofte kalt "grunnarbeider" blant fagfolk.