Frisørene streiker - la håret gro!

Grete fra fylkeskretsen, Janne fra frisørforeningen og de to frisørene Marit og Rikke har ikledd seg streikevestene. (Foto: Fagforbundet Sør-Trøndelag)

Fagforbundet sa ja til meklerens skisse, mens NHO sa nei. Med det tvang de frisørene ut i en lockout lignende streik. Frisørene krever ei anstendig lønn og leve av. Nå blir det fanemarkering!

6. juni 2014 av Tarjei Leistad

NHO sa nei til meklerens skisse om 23 562 kr i måneden for en fagarbeider, de mente det var alt for mye. Dermed måtte 4 medlemmer på to Headmasters salonger i Trondheim ikle seg streikevesten, og ta opp kampen for ei anstendig lønn.

Det arrangeres en fanemarkering til støtte for de streikende lørdag 7. juni kl 11.00 ved Olavskvartalet i Trondheim. Møt opp!

- Streikeviljen er stor, vi er sinte på NHO som har satt oss i denne situasjonen, sier nestleder i Frisørenes fagforening og streikeleder for frisørene i Trondheim Janne Ottersen Fraas.

Det trengs også streikevakter fra onsdag 11. juni-lørdag 14. juni. Sett av noen timer, stå sammen frisørene i kampen for en anstendig lønn.

Ta kontakt med streikelederne i Trondheim:

Janne Ottersen Fraas, 974 25 974 eller Monica Syvertsen 971 35 417.