Årsmøte

Årsmøte til Fagforbundet indre Fosen avholdes på Landgangen Vertshus, Vanvikan. Onsdag 29 januar kl 18.00

Julehilsen

Her kommer årets julehilsen fra oss For å lese den så er det bare å klikke her å last den ned.

Styresamling på Brekstad

Styret i Fagforbundet Indre Fosen har onsdag og torsdag denne uka vært samlet på styre kurs på Brekstad.

Særavtaler i Indre Fosen Kommune

I forbindelse med sammenslåingen mellom Leksvik og Rissa kommuner er det mye som skal på plass. En av de tingene er reforhandling av de lokale avtalene som vi hadde i de to kommunene. Disse avtalene er fremforhandlet av fagforeningene i de to tidligere kommunene og må sammenfattes og underskrives på nytt i Indre Fosen kommune.

Hæppening

19 mai arrangerte Fagforbundet Indre Fosen en "Hæppening" for å feire sammenslåingen av Fagforbundet Rissa og Fagforbundet Leksvik

Kontorer

Fagforbundet Indre Fosen har 2 kontorer, på Rådhuset i Rissa og i underetasjen på Leksvik barnehage.