Er du rammet av permittering?

Spredningen av koronaviruset har store økonomiske konsekvenser for folk og bedrifter. Mange bedrifter har allerede sett seg nødt til å permittere ansatte og det er ingen tvil om at flere vil følge. Se info under fra Sparebank1 Midtnorge. Last ned vedlegget for relevante lenker til Sparebank1 sine nettsider, eller se under bildet.

WIZZAIR UT AV NORGE – NORSK LØNN FOR FLYARBEIDERE I NORGE.

Wizz Air har startet med flyvninger på de mest lønnsomme rutene i Norge. Wizz Air profilerer seg som et fagforeningsfiendtlig selskap som knuser ethvert forsøk på fagorganisering. Dette er uttalt politikk og praksis fra konsernsjef József Váradi.

Renovasjon – en kritisk samfunnsfunksjon

Har det blitt hakk i plata slik at låta om samfunnskritiske yrker og lønnsnivå går på repeat? Meget mulig. La i så fall denne teksten være et bidrag til at hakket blir så dypt at låta fortsetter på repeat fram til, og gjennom hele tariffoppgjøret til høsten. Intet mindre enn et lønnsoppgjør med reallønnsvekst og innhenting av etterslep vil kunne dytte platestiften videre.

Ny hverdag, nye spørsmål. Få råd og hjelp av økonomiske rådgivere.

Vi er befinner oss i en ny hverdag, og det er stor usikkerhet hos mange. Heldigvis er det lange tradisjoner i fagbevegelsen for å ta vare på medlemmer i vanskelige situasjoner. Derfor, men enn noen gang, jobber forbundene og LOfavør sammen for å gi deg som er medlem best mulig hjelp og trygghet i en vanskelig tid.

Chat med en advokat – få svarene du lurer på!

Har du et juridisk spørsmål? Nå kan du chatte med advokater fra Legalis og få svar med en gang – helt gratis! Finner vi ikke svaret under chat-samtalen, får du tilbud på videre bistand til gunstig medlemspris.

Krisepakke og kontingentfritak

Det kommer stadig nye endringer. Vi gjør oppmerksom på at mye av det som blir vedtatt av Stortinget, arbeidsgivere og hos Fagforbundet endres raskt.