Fagforbundsuka sommer 2020

Fagforbundsuka er ferdig for denne gang! Det var en overveldende respons som viser at medlemmene våre er samlet og deler de samme verdiene: omtanke, solidaritet og samhold.

29. juni 2020 av Reinaldo S Montalvao

Heisann alle kamerater i Fagforbundet

Fagforbundsuka er ferdig for denne gang!

Først og fremst tusen hjertelig takk til alle dere som følger oss på epost, nettsider og sosiale medier, det var mange gode tilbakemeldinger fra aktivitetene som ble gjenført i løpet av forrige uke.  

Fagforbundet har i forbindelse med fagforbundsuka spandert kinobillett, popcorn, brus og sjokolade til alle som var med på kinokveld. Så utrolig kjekt å se at så mange ble med!

Nestleder i Fagforbundet Tromsø, Reinaldo Montalvao har vært på mange arbeidsplassbesøk og delt ut fruktkurv til medlemmene.

Det var også mange kamerater som deltok i konkurransen som vi hadde lagt fram på facebook forrige uke.

Det var en overveldende respons som viser at medlemmene våre er samlet og deler de samme verdiene: omtanke, solidaritet og samhold.

Vi kan kalle medlemmene våre kamerater, helter eller gode og dedikerte arbeidere. Dere er motoren som får landet vårt til å gå videre.

Sammen holdt vi hjulene i gang i den spesielle tiden vi har vært gjennom de siste månedene og vi har fått demonstrert hvor viktig alle funksjoner er.

Det er Fagforbundet sine rolle å tilstrebe at medlemmene våre blir anerkjent profesjonelt og godt belønnet økonomisk.

Fagforbundet Tromsø takker alle sine helter for den gode innsatsen som gjøres på arbeidsplassene hele døgnet, hele uken, hele året.

Tusen takk for alle kommentarer, godord og for at dere setter pris på å være medlem i Fagforbundet

Fellesskap gjør sterk

Vi ønsker alle våre medlemmer en god sommer og en vel fortjente sommerferie

Besøk oss på internett: https://www.fagforbundet.no/fagforeninger/troms/avd177/

og følg oss på Facebook: https://www.facebook.com/fagforbundetavd177

Sommerhilsen

Fagforbundet Tromsø