Fem dager, fem gratis webinarer

Fagforbundet Oslo inviterer alle medlemmer til fagforbundsuka fra 23. november til og med 27. november. Fem dager, fem gratis webinarer. Her har du oversikten.

Vellykket grunnopplæring for nye tillitsvalgte

Fagforeningen gjennomførte grunnopplæring for nye tillitsvalgte 26-28 oktober på hotell 33, smittetiltak ble ettertryklig etterfulgt av deltagere på kurset og de ansattte på hotellet slik at vi fikk gjenomført opplæringen på en god måte. Det var en flott og egasjert gjeng hvor det ikke stod på gode eksempler og debatter. tilbakemeldingen var god fra deltagerne og de faglige veilederne som gjorde at kurset ble vellykket.

En stor suksess

Ungdomsutvalget i Teknisk Fagforening har denne uken deltatt på LO Oslo og Viken sin lærlingpatrulje!

Alt om uravstemning i lønnsoppgjør

Det har vært uravstemninger i flere lønnsoppgjør og det er ikke alltid like enkelt å sette seg inn i alt som medlem. Dette er det aller viktigste du må vite og gjøre.

Enighet i Spekter-oppgjøret

Partene ble enige i Spekter området om at alle får et generelt tillegg på 975 kroner, samme som resultatet i frontfaget. Resten av den økonomiske rammen fordeles i de lokale forhandlingene (B-delsforhandlingene). Les mer: https://www.fagforbundet.no/lonn-og-avtaler/a/11428/enighet-i-spekter-oppgjoret/

Sommerferie

Fagforbundet Teknisk Fagforening ønsker alle en riktig god sommer ferie