Tiltak vedr koronaviruset

Det registreres nå daglig nye tilfeller av personer i Norge som er smittet av koronavirus. Helsedirektoratet regner nå med at en høy andel av befolkningen i Norge vil bli smittet. Det er viktig å unngå en situasjon der omfanget av smitte og sykelighet overstiger helsetjenestens evne til å håndtere situasjonen. Derfor er helsemyndighetenes intensjon at smittespredningen i befolkningen skal utvikle seg så langsomt som mulig. Fagforeningen avlyser sine arrangementer

Informasjon om Koronaviruset

Informasjon om Koronaviruset for tillitsvalgte og ansatte i Oslo kommune. Fagforbundet Oslo oppfordrer alle til å følge rådene fra Folkehelseinstituttet.

Årsmøte 2020

Nytt foreningstyret og markering av Fagforbundet 100 år

Ekstraordinært årsmøte

Innkalling til ekstraordinært årsmøte 27.02.2020 kl. 16:00 Sted: Renovasjon- og gjenvinningsetaten. Haraldrudveien 20. 0581 Oslo Dagsorden 1. Godkjenning av innkalling 2. Konstituering: valg av ordstyrer og referent samt tellekorps og underskrift av protokoll 3. valgkomiteens sammensetning 4. Valg a, valgkomite b, pensjonistutvalg 5. Godkjenning av protokoll Enkel servering fra klokka 15:00. Årsmøtet begynner klokka 16:00. Vel møtt Med hilsen Styret Fagforbundet avdeling 6, Teknisk Fagforening Oslo.