Aktuelt (Kristiansund)

Temakveld: Motstand = Styrke med Adil Khan

Dato: 13.april 2021 Tid: 18.00 - 21.15 Sted: Caroline kino

TILBUD TIL PERMITTERTE OG LEDIGE SOM IKKE HAR FULLFØRT VIDEREGÅENDE OPPLÆRING

Stortinget har bevilget midler til fylkeskommunene for å sette i gang tiltak for permitterte og ledige som ikke har fullført videregående opplæring. Midlene er et av tiltakene som har kommet på grunn av koronapandemien og konsekvensene for arbeidstakere.

Årsmøte

Her ligger årsplanen og handlingsplanen som vedlegg

Webinar med Stian Orm fra Autismekontroll

Dato: 14.januar 2021 Tid: 18.00 - 21.00 Sted: Zoom (digital plattform)

Nå er Fagforbundets stipendetordning til utdanning økt fra 12 000 til 15 000 i året

Fagforbundets utdanningsstipend har som formål å støtte opplæringstiltak og kompetanseutvikling for yrkesaktive medlemmer. Fagutdanning kan gi et realt lønnshopp. Stipendet vil maks dekke 50% av egne utgifter til kurs og utdanninger som omfattes av stipendordningen.

Vervekonkurranse

Verv en kollega, venn eller familiemedlem og vinn flotte premier

Medlemsmøte for pensjonister og uføre

Dato: 24.6.2020 Tid:18.00 Sted: Klubba (Caroline kinosenter)

HVEM HOLDER HJULENE I GANG I KOMMUNEN?

Hvorfor er det nesten bare ansatte i sykehusene som får velfortjent oppmerksomhet i norske aviser i for tiden? Er de mere verdt enn ansatte i kommunene? Vi har mange yrkesgrupper i kommunen vår som går på jobb hver dag uten at de får den oppmerksomheten de fortjener. Hvorfor er det slik?

Medlemsmøte for medlemmer i private barnehager

Fagforbundet inviterer til medlemsmøte i Karihola barnehage 9.desember kl. 18.00

Foredrag med Marius Løken

25.november kl. 18.00 i kommunestyresalen på Averøy

Julebord (førstemann til mølla)

Fredag 15.november kl. 19.30 inviterer Fagforbundet medlemmer med følge til julebord i småbåtlaget.

Hei, jeg heter Frøya. Hva kan jeg hjelpe med?