Angstringen

Angstringen er en selvhjelpsorganisasjon som har spesialisert seg på angst. Ved å kontakt med oss, kan vi formidle foredragsholdere som vi vet har bearbeidet sine ting og er gode formidlere.

09.05.2019 av Yrkesseksjon helse og sosial
Sist oppdatert: 29.05.2019

Angstringen oppfordrer Fagforbundets tillitsvalgte til å ta kontakt med oss på telefon 97 50 97 43. Vi vil da kunne sette dere i kontakt med en lokal foredragsholder.

Angstringen har foredragsholdere som kan fortelle om mestring av livet med angst. Dette er personer som vi vet har bearbeidet sine ting, og er gode formidlere. Vi har foredragsholdere med selvhjelpserfaring fra forskjellige Angstringer i hele Norge.

Betaling
Angstringen driver folkeopplysningsarbeid som skal koste så lite som mulig. Bestiller av kursene må dekke  utgifter til reise og opphold for foredragsholdere. Hvis bestiller har mulighet, oppfordrer Angstringen til at man gir en donasjon til den lokale Angstringen.

Angst - en naturlig del av livet
Angst er nyttig. Det er et varselsignal som verner oss mot farer. Men angsten kan bli så sterk at den fyller hele livet, fordi det er egentlig livet vi frykter. Angsten varsler om føleser vi dytter bort -eller ikke vet at vi har.

E-post: kurs@angstringen.no

www.angstringen.no