Selvmotivasjon og hjelp deg selv - teknikker

Savner du noen som motiverer deg i hverdagen? Trenger du inspirasjon til å endre dine vaner? Kanskje du behøver noen nye teknikker for å komme videre i din livsprosess?

09.05.2019 av Yrkesseksjon helse og sosial
Sist oppdatert: 29.05.2019

Er du lei av å bli hindret av sosial angst? Eller savner noen metoder som kan hjelpe deg til overkomme mentale begrensninger som hindrer deg å lykkes? Kurs- og foredragsholder Jan-Magne Sørensen kan fortelle deg hvordan han har løst sine utfordringer.

Om foreleseren

Jan-Magne Sørensen har under en periode på 11 år opplevd 12 psykoser på godt og vondt (1994- 2005). Han fikk i 1997 diagnosen schizofreni og trosset psykiatridogmene og har levd UTEN medikamenter siden 1999.

Han er i dag helt frisk og lever av å være artist, komiker, kurs- og foredragsholder. I foredraget forteller Jan-Magne om hvordan han klarte å leve seg igjennom psykosene, bli frisk og komme til et nytt bevissthetsnivå og leve et liv med velvære.  Han holder også kurs og workshops på 2-3 dager hvor deltakerne kan få mer inngående kunnskap og øvelse.

Jan-Magne Sørensen, har som styreleder i Hvite Ørn, mottatt pris for arbeid som fremmer ytringsfrihet i psykisk helsevern. Han har fra 2011 gjort god opptreden som stand-up, komiker og artist.

Det har på ingen måte vært tilfeldig at Sørensen har lykkes. Han har jobbet hardt og brukt en rekke metoder for å snu på sin mentalitet. Positiv tenkning behøver ikke føre frem, om man mangler en god strategi, sier Sørensen. Det finnes mange tankefeller som må unngås. Her får du flere verktøy og lærer hvordan de kan få optimal effekt.

Her får du ta del en strategi, jobben må du gjøre selv. Det eneste som vil fungere i lengden er hjelp til selvhjelp. Det er bedre å mislykkes enn å angre senere på at muligheten aldri ble prøvd. Start i dag.

Jan-Magne Sørensen kan skreddersy kurs og foredrag til forskjellige formål, fra 2-3 dager ned til 30 minutter etter ønske og behov. Ta kontakt for bestilling på e-post: kompetanse@hviteorn.no

Jan-Magne Sørensen er styreleder og erfaringskonsulent i bruker- og interesseorganisasjon for psykisk helse - Hvite Ørn ( link: http://hviteorn.no/ )