Fagdag: Tverrfaglig samarbeid

Hva betyr tverrfaglig samarbeid for oss som jobber på oppvekstområdet? Hvem har ansvaret for å ta initiativ til samarbeidet, og hvorfor er tverrfaglig samarbeid vanskelig?

11.10.2021 av Cecilie Haga
Sist oppdatert: 28.10.2021

Fagforbundet inviterer alle som jobber på oppvekstområdet eller er interessert i tverrfaglig samarbeid til en fagdag med foredrag fra både fagfolk og forskere, som vil forsøke å besvare disse spørsmålene.

Fagdagen avholdes digitalt på teams 20. oktober kl. 10-13.

Arrangementet passer for deg som jobber med barn og unge, eller som forholder seg til andre tjenester eller sektorer i sin hverdag

Meld deg på via link eller QR-kode:

fagforbundet.provisoevent.no/fagforbundet/events/Fagdagtverrfagligsamarbeid/register

Velkommen!

Program for dagen:

Kl. 10.00 Tverrfaglig samarbeid – hva er Fagforbundet opptatt av?
Introduksjon v/ May Britt Sundal, leder Fagforbundet Yrkesseksjon kirke kultur og oppvekst og Iren Luther, leder Fagforbundet yrkesseksjon helse og sosial

Kl. 10.10 Samarbeid på tvers – hvor starter vi?
V/Anders Nordanger – Fungerende leder i Fagforbundet Bergen

Kl. 10.30 Trøbbel i grenseflatene – samordnet innsats for utsatte barn og unge
V/Inger Lise Skog Hansen, forsker i Fafo

Kl. 10.55 Benstrekk

Kl. 11.00 Styrker barnevernsreformen samhandlingen på oppvekstfeltet – sett fra den ansattes perspektiv?
V/ Kjell Arne Lie, barnevernspedagog i Horten barnevern og leder for fag barnevern

Kl. 11.30 Hvordan kan tillitsvalgte bruke partssamarbeidet lokalt for å skape samarbeid på tvers?
V/ Bjørn Pettersen i Fagforbundet, Omstillingsenheten

Kl. 11.55 Benstrekk