Sommerhilsen til Fagforbundets medlemmer 2021

Sommerhilsen til Fagforbundets medlemmer 2021

En ny sommer ligger foran oss og for de fleste betyr det ferietid. Vi håper dere kan se frem til noen gode dager, hvor dere kan slappe av og kose dere sammen med venner og familie.

18.06.2021 av Cathrine Strand Aaland
Sist oppdatert: 18.06.2021

Ahus har lagt bak seg et krevende år, med nye utfordringer som har blitt løst med pågangsmot og jernvilje. En ting som er sikkert er at vi alle har klart å tilpasse oss det som har kommet og vi har utviklet oss på områder vi kanskje ikke visste var mulig.

Med tanke på hvordan utfordringen og konsekvensene av pandemien har vært i andre land, må vi være takknemlige for hvordan Norge har kommet seg gjennom dette.

Vi har lyst til å takke dere alle for den gode jobben dere gjør hver dag!

I Fagforbundet har vi ikke kunnet samle oss slik vi pleier, men vi har allikevel klart å avholde alle tillitsvalgt og styremøter, digitalt eller fysiske møter med restriksjoner.

Vi har vært aktive på sosiale medier og på Face book gruppen vår har vi hatt flere konkurranser og giweaway`S, vi har også hatt flere markeringer av yrkesgruppene vi representerer inn i sykehusene.   

Med god hjelp fra Fagforbundet Viken fikk vi avholdt Årsmøtet 2021 digitalt den 4.Mai.

Nytt for i år er at vi har støttet sykehusklovnene, som ble veldig glade for bevilgningen de fikk fra Fagforbundet Ahus. Vi fikk et hyggelig takkekort av dem.

Vi satser på normale forhold til høsten og håper å komme i gang med medlemsmøter, turer og de vanlige aktivitetene våre.

God sommer til deg. Uansett hvor du sitter og leser dette synes jeg du skal tenke på at du betyr noe for noen andre og at du er en hverdagens helt!

Vi oppfordrer dere alle til å følge og like oss på Face book og nettsiden vår:

internett: http://ahus.fagforbundet.no/

Facebook: http://www.facebook.com/fagforbundetahus

Hilsen

Styret Fagforbundet Ahus avd 369

;
Hei, jeg heter Frøya. Hva kan jeg hjelpe med?