INFO

Fagforbundet Moss og Våler info åpningstider og koronatiltak, oppdatert 18 november 2020

18.11.2020
Sist oppdatert: 18.11.2020

Kontoret er fortsatt stengt for "drop-in". ring 69 20 84 80 eller send en mail til post@fagforbundetmoss.no så kontakter vi deg så raskt vi kan. Det er høy aktivitet og mye møter, så det kan ta litt tid, men vi gjør så godt vi kan for at du ikke skal vente for lenge. Vi jobber også noe fra hjemmekontor etter oppfordring fra Moss Kommune og smittevernregler.

Det blir dessverre ingen juletrefest i år pga korona og smittervernreglene.

Inntil videre tar vi ikke imot flere søknader om leie på Signes, hyttene er utleid ut året og nye regler kommer i januar.

Vi holder kontoret stengt f o m 23. desember og fram til 4. januar, da vi må ta ut ferie og avspasering. Skulle du trenge hjelp som ikke kan vente til over nyttår, kan du sende en sms til 99 52 45 91 (leder), så får du svar i løpet av ett døgn. Mobilen blir ikke besvart på oppringing, kun sms-henvendelser.

I disse tider må dere ta vare på hverandre og husk smittevernregler - det gjelder deg og meg = oss alle!

Inntil vi ses igjen, ha en fin førjulstid og etterhvert juletid.

hilsen styret i Fagforbundet Moss og Våler v/Hilde R Torgersen

;