julehilsen-til-medlemmer-i-fagforbundet-ahus

Julehilsen til medlemmer i Fagforbundet Ahus

Kjære medlemmer, tusen takk til hver og en av dere for innsatsen dere har gjort gjennom dette året, enten dere har holdt dere hjemme, eller stått i stormen. Uansett hvordan og hva dere har gjort, har dere vært med på å gjøre en forskjell.

22.12.2020
Sist oppdatert: 22.12.2020

{insert_ep_object class="" title="" alt="" vspace="" hspace="" width="400" imageId="75688" type="image"}

Det har vært et krevende år for mange, men vi har tross alt klart å holde smittetallene nede og selv om vi nå er slitene og kanskje litt lei, så kommer det til å bli bedre!

Vi i Fagforbundet håper dere klarer å senke skuldrene og få dere et lite pusterom nå i julen.

Vi takker alle dere som er på jobb Pasienter og kollegaer er heldige som har nettopp deg på vakt.

Det har ikke vært mulighet for å kunne samles slik som tidligere, men vi har allikevel klart å gjennomføre styremøter og styreseminar med litt andre forhåndsregler.

Vi har tidligere år hatt stand sammen med Sparebank 1. i kantinen, men i år flyttet vi ut ved personalinngangen der vi delte ut antibac, refleksbånd og sjokolade til gode kollegaer.

Vi har vært på besøk i gapahuken på Elvestad og vi har vært innom utelokasjonene hvor vi har flotte medlemmer og tillitsvalgte som har hjulpet oss å fordele flasker ut til medlemmene.

Nytt for i år er at vi forsøkte oss som Nissepatrulje, på flere avdelinger har nissene vært å lagt igjen noe godt til dere, og en liten hilsen fra Fagforbundet.

Tross pandemi fikk vi feiret Jubilantene våre.

Med gode smittevernstiltak, på Losby Gods med omvisning, god mat og utdeling av diplom, pin og blomster.

Jubilantene har vært trofaste medlemmer i 25 år i Fagforbundet og 40 år i LO.

Ved årsskifte har vi ca:1097 aktive medlemmer.

Husk at dere ved å verve flere medlemmer får fine vervepremier gjennom Fagforbundet.no sine hjemmesider.

Årsmøte 2021 er satt til 26.januar kl: 16.00

I henhold til smittevernregler.

Vi oppfordrer alle våre medlemmer til å følge oss på Facebook og nettsiden vår.

På vegne av fagforbunds styret på Ahus ønsker vi dere alle en riktig god jul!

Julen er miraklenes tid, når stjernene blinker og månen er blid.

Når snø engler lander og slår seg til ro, når hjemmet er varmt og maten er god.

Cathrine Strand Aaland

HTV/ Leder

Fagforbundet Ahus avd 369

;
Hei, jeg heter Frøya. Hva kan jeg hjelpe med?