Til hovedinnhold

Hæppening

19 mai arrangerte Fagforbundet Indre Fosen en "Hæppening" for å feire sammenslåingen av Fagforbundet Rissa og Fagforbundet Leksvik

23.05.2017
Sist oppdatert: 26.11.2019

Det var ca 40 medlemmer tilstede.

Vi hadde også besøk av en nestelder og to organsisasjonssekretærer fra Fagforbundet Trøndelag, de har vært med å hjulpet oss under hele sammenslåingsprosessen av forbundene, noe vi har satt stor pris på.

Nestleder Gunn Elin Flakne delte ut jubileumsnåler til de medlemmene som har vært i forbundet i 25 år, og til de som har stått i LO i 40 år. Gratulerer så mye til dere alle! (Bildet er av fv Audgunn Nilsen nestleder, Audhild Sjøli leder, Elsa Annie Sørensen 25 årsnål, Randi Wanvik 40 årsnål, Inger Marie Røstad 25 årsnål, Aud Waterloo Hovstein 25 årsnål, Wally Sandvold 40 årsnål og Gunn Elin Flakne nestleder Fagforbundet Trøndelag)

Etter en god gryterett, massevis av kaker og gode ord fra de i Fagforbundet Trøndelag, ble det tid for levende musikk. Vi var så heldige å ha "No name" til å spille til oss, bestående av Finn Sagmyr og Oddgeir Berg, to finke menn som vet å fenge publikum.

Dette var et vellykket arrangement som helt sikkert vil bli gjentatt.

Takk til arrangementkomiteèn som gjorde dette mulig!

 

Audgunn

;
Hei, jeg heter Frøya. Hva kan jeg hjelpe med?