Til hovedinnhold

Sommerhilsen

For veldig mange så har ferien startet for en stund siden, mens andre har noen dager igjen før de kan ta noen dager fri. Nyte late dager, eller finne det som skulle ha vært gjort, men som det aldri ble tid til. Nå er muligheten kommet, men det blir opp til hver og en hvordan man fyller dagene.

04.07.2019
Sist oppdatert: 04.07.2019

Vi er heldige vi som har en jobb å gå til hver dag, og jeg tror de aller fleste setter pris på jobben de har, og trives med den. For det er viktig for oss mennesker å føle at vi kan bidra i samfunnet, men det er også viktig å ha trygge rammer hvis vi en dag opplever at vi ikke klarer å gå på jobb, eller i verste fall, ikke har en jobb å gå til.


Disse rettighetene kom ikke av seg selv, men av fagbevegelsen som har kjempet for at vi skal få lønn selv om vi blir syke eller mister jobben vår. Det er også fagbevegelsen som har kjempet fram ferie med lønn for alle arbeidstakere. Dette er en gode vi i disse dager setter ekstra pris på:)


For alle med pollenallergi, så har nok denne sommeren så langt vært fantastisk, men for oss andre så savner vi sol og varme, og håper det blir etter hvert. Men uansett så har vi ferie fra jobben, og kan gjøre andre ting enn til vanlig, og ikke minst slippe å ha klokka på ringing hver morgen.


Helt praktisk så tar leder og hovedtillitsvalgt ferie i disse dager, Elin jobber neste uke så hun kan kontaktes, ellers er jeg tilgjengelig fra uke 32.
Det vil si at kontoret er helt stengt i ukene 29,30 og 31.

Vil med dette ønsker alle en riktig fin sommer.

Vennlig hilsen
Fagforbundet Indre Fosen
v/leder Audgunn Nilsen

;
Hei, jeg heter Frøya. Hva kan jeg hjelpe med?