Fagforbundsuka 2020 pågår

25.11.2020
Sist oppdatert: 25.05.2021

Den her uken så er det Fagforbundsuka 2020, Fagforbundet Karasjok har opp igjennom årene deltatt med b.l.a og dele ut kaker til våre medlemmer.

I år så ble det bestemt i styret til Fagforbundet Karasjok at alle yrkesaktive medlemmer skal få hver sin Fagforbundet kopp.

Her har alle våre tillitsvalgte vært i sving og delt ut kopper i alle tariffområder.

På bildene ser vi Tom Christian Balto som fikk koppen sin overrakt i gammen i barnehagen av Hovedtillitsvalgt Vidar Somby samt Sykepleier Liv Marit Somby som fikk overrakt sin kopp av plasstillitsvalgt Inga Gaup Sara på omsorgsboligen.

Liv Marit sier: "det er koselig å få gave fra Fagforbundet"

Det er og delt ut kopper til guttan på teknisk, Jørn Espen Hansen viser frem koppen han fikk. Ronald Eideng får koppen overrakt av plasstillitsvalgt Aslak Guttorm.

På bildene har vi og Rolf Isaksen som jobber i kirken, Torger Sandvik-Somby som jobber på familevernkontoret og Inger Ann som jobber i tannhelsetjenesten.

På de avdelinger hvor medlemmene ikke har vært til stede så er koppene lagt i avdelingen.

{insert_ep_object templateName="image_half" profileId="" imageId="75563" description1="Jørn Espen Hansen på teknisk etat" description2="" align="" href="" type="imageTemplate"}