UTSATT ÅRSMØTE

Styret i Fagforbundet teoLOgene har i styremøtet 5.november vedtatt å utsette fagdag/årsmøte 2021 satt opprinnelig til 26-27. jan. til ny dato 27.-28.04.21 i Oslo

09.11.2020 av Eike Ziller-Off
Sist oppdatert: 09.11.2020

Med forbehold om coronasituasjonen på dette tidspunktet i Norge måtte vi ta en vanskelig beslutning. Bakgrunnen for styrets beslutning er bla at styret føler på et stort behov for en større avklaring i forhold til trygg smittevernsituasjon. Slik dagens situasjon er, så vi det ikke forsvarlig å planlegge arrangementet til opprinnelig oppsatt tidspunkt.
Vi beklager utsettelsen, men håper for forståelse for at vi er nødt å avholde våre arrangement i en trygg og forsvarlig ramme.
Vi ber alle medlemmer om å sette av ny dato, så kommer vi tilbake med mer info etterhvert. Book gjerne om din reise til nytt tidspunkt. Din påmelding gjelder fortsatt om du allerede har meldt deg på. Hvis du mot formodning ikke kan delta i april sender du en mail til post@teologene.no
 Ta kontakt hvis du har spørsmål vedr. ditt medlemskap eller andre forhold til arbeidsplass, permisjon til tillitsvalgtarbeid eller deltakelse på årsmøte. 
Mvh
Styret i teoLOgene.