Fagforbundet.no

Logg inn
A A A Presse Om Fagforbundet

Sykehus Aktuelt arkiv

Til kraftig angrep på regjeringas sykehuspolitikk

Mette hilser Mette Nord gikk til kraftig angrep på regjeringas sykehuspolitikk når Jan Tore Sanner besøkte LO Stat sin årlige kartellkonferanse på Gol.

Ofres pasientsikkerheten for å få budsjettet i balanse? (Dagens Medisin 14.11.17)

Fagforbundets foretakstillitsvalgte ved St. Olavs hospital, Sigmund Eidem, har sammen med andre foretakstillitsvalgte skrevet et leserinnlegg i Dagens Medisin.

Fagforbundet: Dagens sykehusstruktur i Helgeland er best

Fagforbundet i 15 kommuner på Helgeland har laget en felles uttalelse om Helgelandssykehuset 2025. Innlegget er Fagforbundets høringsuttalelse til planprogrammet for Helgelandssykehuset 2025.

- Helseministeren har ansvaret (Fagbladet 27.10.17)

Datatilsynet slakter konkurranseutsettingen av IKT-infrastruktur i Helse Sør-Øst. Helseminister Bent Høie har ansvaret, sier nestleder i Fagforbundet, Sissel M. Skoghaug.

Fagforbundet ved Ålesund og Volda sykehus: - Sentraliseringsforslagene er vanvittige (smp.no 15.10.17)

Fagforbundets leder, Ivar Østrem, trodde ikke det var mulig å komme med forslag om å sentralisere sterilsentral og kjøkkendrift fra Ålesund.

Ansattrepresentant i Helse Midt-Norge sitt styre vil ha ekstern gjennomgang (Sunnmørsposten 04.10.17)

Styremedlem Ivar Østrem fra Fagforbundet i Helse Midt-Norge har ikke tro på at Helse Møre og Romsdal klarer å spare seg i mål.

NHO: – Sørlandet Sykehus må ta inn flere lærlinger (NRK 13.09.17)

Næringslivets Hovedorganisasjon på Agder er sterkt kritisk til at landsdelens aller største arbeidsplass ikke tar inn flere lærlinger.

Sissel M. Skoghaug om konkurranseutsetting i sykehus

sissel8.jpg I disse dager får fagforeningene og tillitsvalgte i sykehus tilsendt filmer om konkurranseutsetting i sykehus..

Fagforbundet bekymret for sikkerhetshull i nødnettet (NRK 09.09.17)

Fire LO-forbund har skrevet brev til Nasjonal sikkerhetsmyndighet. Der uttrykker de bekymring for sikkerhetshull i nødnettet.

Sykehusprestene på dagsorden

Sykehjem En delegasjon fra Fagforbundet hadde et vellykket møte med Helse- og omsorgsdepartementet der målet var å drøfte sykehusprestenes betydning for pasienter og de ansatte på sykehusene.