Fagforbundet.no

Logg inn
A A A Presse Om Fagforbundet

Solidaritetsprosjekter Aktuelt arkiv

Emad Seyam (49): "I just want to have a normal life"

March 6th, we were invited to drink tea in Emad Seyam’s house in Al-Shati Refugee Camp in Gaza City. The camp was established in 1948, and counted more than 87 000 people in 2006.

Ingen rettigheter kan utledes av ulovlig okkupasjon!

Fagforbundets nye ambassadørkorps for Palestina har gjennomført sin første samling og folkerett sto på dagsorden. Folkerettsekspert Ove Bring og tidligere høyesterettsdommer Ketil Lund holdt inspirerende foredrag.

Barnebykontakt Kristine Lie Brevik holder ord!

Da Kristine Lie Brevik ble barnebykontakt for Fagforbundet Møre og Romsdal i april i fjor, var det med pågangsmot og iver. Forbundsregionen hadde da 218 faste givere.

Fokus Palestina: Det dyrbare vannet

3.1.jpg Ungdomstillitsvalgt i Fagforbundet Oslo, Irene Einan, var for noen måneder tilbake i Palestina. Dette er hennes historier (del 3).

Ingen palestinske barn i israelske fengsler!

weareallahed.jpg Det var stor oppslutning i dag på markeringen foran den israelske ambassaden med krav om at Ahed Tamimi, den palestinske 16-åringen som sitter fengslet i et israelsk militærfengsel, må slippes fri.

Fokus Palestina: Zuleikha, den modige kvinnen

mostand2.jpg Ungdomstillitsvalgt i Fagforbundet Oslo, Irene Einan, var for noen måneder tilbake i Palestina. Dette er hennes historier (del 2).

Fokus Palestina: Brytes systematisk ned

motstandhovedbilde.jpg Ungdomstillitsvalgt i Fagforbundet Oslo, Irene Einan, var for noen måneder tilbake i Palestina. Dette er hennes historier (del 1).

Fagforbundet Oppland best i desember

Etter å ha blitt utfordret av barnebykontakt Henning E. Karlsen, klatret Fagforbundet Oppland øverst på statistikken over faste bidragsytere til Fagforbundets SOS-barneby. 20 nye bidragsytere i desembermåned er et veldig godt resultat.

SOS-mor Cicilia elsker jobben sin!

ciciliasos Cicilia har jobbet som SOS-mor i Fagforbundets SOS-barneby siden 2011. Hun er SOS-mor for ni barn i alderen 4-17 år i Sogn og Fjordane / Møre og Romsdalshuset.

Norske myndigheter må fordømme USAs palestinapolitikk

Utenriksminister Ine Marie Eriksen Søreide sier i en pressemelding at hun «er svært bekymret for at den amerikanske beslutningen om å anerkjenne Jerusalem som Israels hovedstad kan bidra til økt ustabilitet i regionen og føre partene lengre vekk fra forhandlingsbordet».