Fagforbundet.no

Dine sider
A A A Presse Om Fagforbundet

Solidaritetsprosjekter Aktuelt arkiv

Fagforbundet fordømmer Israels nye anti-boikottlov

Knesset, den israelske generalforsamlingen, vedtok forrige mandag en lov som forbyr visum og oppholdstillatelse til organisasjoner og enkeltpersoner som oppfordrer til økonomisk, kulturell eller akademisk boikott av Israel eller israelske bosettinger på de palestinske områdene.

Palestinske kvinner står opp for kvinners rettigheter

8. mars Palestina Disse palestinske kvinnene kjemper for likestilling og rettferdighet, mot vold og undertrykking. Det samme som kvinner over hele verden.

Håpet og drømmene lever

midtsten1.jpg Saleh Taher er 48 år. Han er en vellykket palestinsk bonde på Vestbredden. Han er fornøyd, men mangler noe vesentlig; frihet til å reise hvor han vil og nok vann.

Tostatsløsningen dør

 Israels bosettingsutbygging undergraver muligheten for fred. I år er 50-årsmarkeringen for Israels okkupasjon av Palestina. Kreftene som ønsker å legge tostatsløsningen død vokser samtidig i styrke.

En god start i livet

barnehagen_08_fotoemmawith.jpg I SOS- barnehagen bygges sterke vennskap mellom barna fra landsbyen, fra Fagforbundets barneby og fra bedrestilte familier i området. Barna integreres, lærer å respektere hverandre, å dele og å være venner.

Stopp Israels angrep på BDS-bevegelsen

57 norske organisasjoner forsvarer retten til å drive BDS (boikott, desinvesteringer og sanksjoner) og til å kjempe for menneskerettighetene og folkeretten med fredelige midler.

Siste ambassadør-reise i landsmøteperioden

Jeg var så heldig å bli oppnevnt som Fagforbundet Hordalands ene Palestinaambassadør i 2014, og i begynnelsen av mars er det endelig min tur å få reise til Palestina som representant for Fagforbundet.

50.000 kroner bevilget til Barnebyen

Fagforbundet Bergen Sporveisfunksjonærers Forening har hatt årsmøtet og slo på stortromma for Fagforbundets barneby i Huambo i Angola. Foreningen bevilget 50.000 kr. til barnebyen. Forslaget ble enstemmig vedtatt.

Bli med og bygg fotballbane for barn i Kobanê

kobane.jpg Fagforbundet bevilger 10 000 kroner til bygging av fotballbaner for barn i Kobanê, Syria gjennom Foreningen Fotballbane for jenter og gutter i Kobanê.

Beskjeden økning av faste bidragsytere i januar

Fagforbundet Østfold toppet statistikken med 7 nye. Fylket har nå 281 faste bidragsytere. Fylket har årlig barnebymesse hvor foreningene bidrar med premier, og fikk inn en pen sum i desember.