Fagforbundet.no

Dine sider
A A A Presse Om Fagforbundet

KS Aktuelt arkiv

Enighet om særavtale for brann- og redningstjenesten

brann.jpg Torsdag 10. november kom Fagforbundet og KS til enighet om særavtalen for brann og redningstjenesten (SFS 2404).

Energiarbeiderne tilbake på jobb

fanemarkering_aukvadratisk.jpg Den sju uker lange streiken er over. De streikende ble i ettermiddag enige med KS Bedrift om lønns- og arbeidsbetingelsene for ansatte i energisektoren.

Enighet for konkurranseutsatte bedrifter

tariff20168bilderhvit.jpg Etter to dagers mekling kom Fagforbundet til enighet med KS Bedrift i årets tarifforhandlinger. Partene ble også enige om en hybridpensjonsordning.

Mekling for konkurranseutsatte bedrifter i KS

mekling_ksbedrift.jpg Onsdag 2. november startet meklinga mellom KS Bedrift og Fagforbundet. Kommer ikke partene til enighet innen midnatt 3. november, blir det streik fra arbeidsdagens begynnelse fredag 4. november.

Støtte til streikende energiarbeidere

Energiarbeiderne streiker på sjette uka for å beholde hviletida si - det blir fanemarkering onsdag 2. november klokka 15.00 ved Kommunenes Hus i Oslo.

Energistreiken trappet opp

streikeweb.jpg Fra mandag 24. oktober er streiken i kommunale - og fylkeskommunale energiverk trappet kraftig opp.

Energistreiken trappes opp i dag, fredag

kraftnett.jpg Streiken for ansatte i kommunale og fylkeskommunale energiverk trappes opp fra i dag, fredag 30. september. Fagforbundet har streikende medlemmer i ytterligere to fylker.

Mekling på overtid i energisektoren

Mekling på gang Meklingen for ansatte i kommunale og fylkeskommunale energiverk fortsetter på overtid. Følg med for oppdatert informasjon.

Mekling i KS-Bedrift Energi

tariff2016.jpg Plassfratredelsen ble levert 16. september, og meklingen foregår 21. og 22. september. En eventuell streik vil skje fra arbeidstidens begynnelse 23. september.

Stillinger ved 110-sentraler har ikke særaldergrense

jobbpensjon.jpg Mange som jobber i 110-sentralene har spurt om hvorfor særaldergrensereglene er endret slik at de faller utenfor reglene. Svaret er at reglene er uendret, men ikke alltid har blitt fulgt.