Fagforbundet.no

Logg inn
A A A Presse Om Fagforbundet

Pensjonist Aktuelt arkiv

Enighet om pensjon i offentlig sektor

mettelorepskap270218a.jpg Det er oppnådd enighet om en ny pensjonsløsning for offentlig sektor, mellom regjeringen og LO, Unio, YS og Akademikerne.

Fagforbundspensjonister er opptatt av velferdsteknologi

pensjonister_nov17.jpg Delegatene på landskonferansen for Fagforbundets pensjonister brukte mye tid på bruk av velferdsteknologi i eldreomsorgen. Ikke fordi de er dypt skeptiske, men fordi det er en sak som står dem nær.

Pensjonistene får pensjonsslippen tilbake på papir

pensjonister.jpg Stortingsflertall sier nei til at pensjonister kun får lønnslippen på nett

Kampanjen Tannhelse

tannhelsekampanje.jpg Fagforbundet Ung sammen med pensjonistene har siden våren 2014 jobbet med kampanjen Tannhelse inn i egenandelsordningen.

Fagforbundspensjonistene vil jobbe for forhandlingsrett

dsc_0044redigert.jpg Torsdag 4. mai og fredag 5. mai var det leder/nestledersamling for pensjonister og uføre i Fagforbundet. – Vi skal fortsette og jobbe for at folketrygden skal være så god at man ikke trenger å bekymre seg for fremtiden, sa generalsekretær i Pensjonistforbundet, Harald Norman.

Et viktig løft for dem som har minst

penger.jpg Fra og med september neste år øker pensjonen for enslige minstepensjonister med 4000 kroner.

Krever forhandlingsrett på pensjoner

jandavidsenpensjon.jpg Fagforbundets tidligere leder Jan Davidsen er blitt ny pensjonistgeneral. Nå krever han forhandlingsrett på pensjoner.

Fagforbundets pensjonister vil ha ny regjering

Pensjonistlandskonferanse Pensjonistene i Fagforbundet er dypt bekymret over utviklingen i landet de to siste årene. Nå ber de alle ledd i organisasjonen om å jobbe målrettet for et regjeringsskifte i 2017.

Nytt pensjonistutvalg

pensjonistutvalgetfagforbundet2015 På landskonferansen ble det valgt nytt pensjonistutvalg. Bjørg Hageløkken fortsetter som leder.

Mobiliserer pensjonistene

Jan Davidsen – Hvis vi klarer å holde regjerings­partiene unna politisk flertall ved høstens lokalvalg, kan vi begrense skade­virkningene av den borgerlige politikken, mener Jan Davidsen i følge Fagbladet.no