Fagforbundet.no

Logg inn
A A A Presse Om Fagforbundet

Pensjonist Aktuelt arkiv

Kampanjen Tannhelse

tannhelsekampanje.jpg Fagforbundet Ung sammen med pensjonistene har siden våren 2014 jobbet med kampanjen Tannhelse inn i egenandelsordningen.

Fagforbundspensjonistene vil jobbe for forhandlingsrett

dsc_0044redigert.jpg Torsdag 4. mai og fredag 5. mai var det leder/nestledersamling for pensjonister og uføre i Fagforbundet. – Vi skal fortsette og jobbe for at folketrygden skal være så god at man ikke trenger å bekymre seg for fremtiden, sa generalsekretær i Pensjonistforbundet, Harald Norman.

Et viktig løft for dem som har minst

penger.jpg Fra og med september neste år øker pensjonen for enslige minstepensjonister med 4000 kroner.

Krever forhandlingsrett på pensjoner

jandavidsenpensjon.jpg Fagforbundets tidligere leder Jan Davidsen er blitt ny pensjonistgeneral. Nå krever han forhandlingsrett på pensjoner.

Fagforbundets pensjonister vil ha ny regjering

Pensjonistlandskonferanse Pensjonistene i Fagforbundet er dypt bekymret over utviklingen i landet de to siste årene. Nå ber de alle ledd i organisasjonen om å jobbe målrettet for et regjeringsskifte i 2017.

Nytt pensjonistutvalg

pensjonistutvalgetfagforbundet2015 På landskonferansen ble det valgt nytt pensjonistutvalg. Bjørg Hageløkken fortsetter som leder.

Mobiliserer pensjonistene

Jan Davidsen – Hvis vi klarer å holde regjerings­partiene unna politisk flertall ved høstens lokalvalg, kan vi begrense skade­virkningene av den borgerlige politikken, mener Jan Davidsen i følge Fagbladet.no

Pensjonister kritiserer kutt for eldre og uføre

Illustrasjonsfoto: Bevar uføretrygden Ikke kutt den kulturelle spaserstokken, ikke kutt i uførepensjoner og slutt den offentlige mobbingen av de uføre.

Trygdeoppgjøret 2014 er ferdig - skuffelse i Pensjonistforbundet

trygdeoppgjret2014 Årets trygdeoppgjør med regulering av Grunnbeløpet og pensjonene i Folketrygden, ble i dag undertegnet. Pensjonistforbundet, som er med i drøftingene på vegne av landets pensjonister, er skuffet over utfallet.

Neste møte i pensjonistutvalget

bjrghagelkken Fagforbundets pensjonistutvalg har sitt neste møte den 12. juni i forbundets lokaler i Oslo.