Fagforbundet.no

Dine sider
A A A Presse Om Fagforbundet

Moduler

Moduler

Forsida Aktuelt arkiv

Se eldre nyheter

Kirkelig barnehage saksøker egne ansatte

barnehage.jpg Det er full konflikt mellom Fagforbundet og det kirkelige barnehageselskapet Akasia i Bergen. Forbundet har stevnet selskapet for arbeidsretten, og Akasia har svart med å stevne 90 ansatte for tingretten.

Reallønnsvekst og forsvar av lønnssystem

lostat.jpg Mellomoppgjøret i staten starter i dag. LO Stat krever kjøpekraftforbedring for alle medlemmene, og lover samtidig kamp for et statlig lønns- og forhandlingssystem under press.

Fagforbundet frykter tap av jobber

mette_klassekampen29.03.17 Høyres program åpner for omfattende privatisering. Forbundsleder Mette Nord vil vite hvem de snakker om, skriver Klassekampen.

Arbeidslivs­kriminaliteten er grov og godt organisert

Nei til sosial dumping Kampen mot svart økonomi er viktig og den kan være farlig. Det kom godt fram under konferansen Fagforbundet og NTL arrangerte 28. mars. – Vi kan ikke godta at organisert kriminalitet blir en bedriftsmodell, sa finansbyråd i Oslo, Robert Steen (Ap).

Forsiktig optimist til pensjons-forhandlinger

jobbpensjon.jpg Fagforbundet er avventende, men positive til videre forhandlinger om en ny offentlig tjenestepensjonsordning.

Brudd for barnehageansatte i Akasia

Ill barnehage Etter avsluttende sentrale forhandlinger er det brudd mellom Spekter/Akasia og LO Stat/Fagforbundet for medlemmer i de tre virksomhetene Akasia Barnehage AS Akasia Eiendomsforvaltning AS og Akasia Kirke og Gravplass AS.

Fagforbundet Ung tok tannhelse inn på Stortinget

christinaptingettannhelse.jpg Stortingspolitikerne fikk en krevende jobb med å svare for seg, da Fagforbundet Ungs seminar om tannhelse inn i egenandelsordningen gikk av stabelen for en fullsatt sal på Stortinget.

Pensjonstilbydere «må stikke fingeren i jorda»

klppersppensjon Norges ledende pensjonseksperter, blant dem Fagforbundets Steinar Fuglevaag, svarer i en ny KLP-rapport på hva de mener skal til for å lande en ny offentlig tjenestepensjon.

Derfor valgte vi Fagforbundet

ambulanse_fire_face.jpg Vi møtte fire av forbundets ambulansemedlemmer. De er tydelige på at Fagforbundet er et naturlig valg for dem.

Barnevernsansatte drapstrues og hetses

ailen.jpg – Den dagen ungene mine blir truet, slutter jeg. Ailén Kristiansen Henriksen har mange ganger vurdert om hun orker å fortsette i jobben.