Fagforbundet.no

Dine sider
A A A Presse Om Fagforbundet

Moduler

Moduler

Forsida Aktuelt arkiv

Se eldre nyheter

Frykter for Flekkefjord sykehus

Sykehusskilt Direktøren ved Flekkefjord sykehus foreslår å legge ned sykehusets akuttkirurgi og traumebehandling. Fullstendig uansvarlig, sier Fagforbundet som frykter for innbyggernes trygghet.

Reallønnsnedgangen må stoppes

Gerd Kristiansen LO-leder Gerd Kristiansen la i dag fram forslag til hovedlinjene for årets tariffoppgjør. LOs hovedmål i tariffpolitikken står fast: Arbeid til alle og rettferdig fordeling.

Veireno konkurs, kommunen overtar

Fagforbundet gratulerer det rødgrønne byrådet i Oslo. Veireno slår seg konkurs mandag. Ansatte og utstyr overføres Oslo kommune. – Her har byrådet gjort en imponerende god jobb, sier Stein Guldbrandsen (AU).

Arbeidstilsynet politianmelder Veireno

søppelill.jpg Når ansatte jobber lange dager med lite hvile mellom øktene, er det risikofylt for både ansatte og folk de møter på veien.

Datadeling presser personvernet

datatilsynet.jpg Deling av data skjer i større omfang enn noensinne. Det har sine utfordringer, melder Datatilsynet. Ny forordning presser seg på for å ivareta personvernet.

Målet med reformene er privatisering og stordrift

paneldebatt.jpg Både kommunereformen, nærpolitireformen og NAV-reformen møtte flengende kritikk da folkevalgte, tillitsvalgte, forskere og engasjerte innbyggere fra hele landet mandag var samlet til reformprat på Gardermoen.

Sliterne skal ikke bli taperne

- Hvis du skal få en vellykket omlegging av tjenestepensjonene i offentlig sektor, må du få ordninger som forhindrer at arbeidstakere som har slitt i mange år på lavere inntekter, blir taperne. Det kan vi ikke akseptere, sier Fagforbundets leder Mette Nord til seniorpolitikk.no

Sykehjem går i pluss etter at kommunen tok over

odinsveibosenterkathrinegeard.jpg Byrådet i Bergen regnet med å tape penger på rekommunalisere sykehjemmet. Slik gikk det ikke.

LHL-streiken er over

lhlstreik2017.jpg Etter tre dager er streiken i Landsforeningen for hjerte- og lungesyke, slutt. Partene har skrevet under en avtale og de ansatte går tilbake på jobb som normalt.

- Et kraftig signal til arbeidsgivere

Helsefagarbeider Nina Korneliussen fra Trondheim sto fram i pressa med advarsler om hvordan helsefag­arbeidere blir møtt i arbeidslivet. – Det er et kraftig signal til arbeidsgivere om å satse mer på yrkesgruppa, sier Fagforbundets leder Mette Nord.