Fagforbundet.no

Dine sider
A A A Presse Om Fagforbundet

Moduler

Moduler

Forsida Aktuelt arkiv

Se eldre nyheter

Akasia-streiken trappes opp

Fanemarkering Akasiastreiken 2017 Idet streiken er på vei inn i sin fjerde uke, varsler arbeidstakerorganisasjonene ytterligere opptrapping fra mandag 29. mai. Da vil 76 nye ansatte gå ut i streik.

Personvernskandalen i Helse Sør-Øst vokser

sissel15.jpg Minst 34 ansatte hos underleverandører har hatt tilgang til helseinformasjon og trolig eposter og hjemmeområder til ansatte i Helse Sør-Øst, viser en rapport fra revisjonsselskapet PwC.

Enighet i lønns­oppgjøret for private barnehager (PBL)

tariffoppg2017nett Fagforbundet kom til enighet med PBL tirsdag 23.mai, og er fornøyde med et resultat innenfor samme ramme som i kommunal sektor.

Sekretær ble superbruker

sekretrprtsc De kan detaljene i systemene og avlaster rådgiverne for administrative oppgaver. Med fagbrev i kontor- og administrasjonsfaget får du bred kompetanse, mener konsulent Marianne Lavik.

Kritisk til ny helsetopp

sissel8.jpg Fagforbundet er kritisk til at Thomas Bagley får ny toppjobb i helsevesenet etter å ha gitt mangelfull informasjon om IT-svikten i Helse Sør-Øst for kun få uker siden.

Ingeniører - bli med i Fagforbundet!

ingenirfilm Ingeniører er med på å bygge Norge, og i en ny film viser vi hvorfor ingeniører bør være medlem i Fagforbundet.

Fortsatt streik i Akasia

img_4252.jpg – Vi tar ut ansatte i en barnehage i Rogaland. Nå strammes grepet fra vår side, sier nestleder Odd Haldgeir Larsen i Fagforbundet til NRK.

Fagforbundet heiser det palestinske flagget

Solidaritet med det palestinske folket har hatt høy prioritet for Fagforbundet i flere tiår. I dag, 15. mai, er dagen vi minnes Al Nakba, katastrofen, som er den arabiske benevnelsen på fordrivelsen av palestinerne.

Redd akuttberedskapen i Odda!

Markering i Odda for å redde akuttberedskapen på syehuset. Bli med på markering foran Stortinget kl 10.00 til 11.30.

– LO-kongressen ble det samlende verk­stedet jeg håpet på

LO-kongress 2017 Forbundsleder Mette Nord er meget godt fornøyd med LO-kongressen, og mener den har gitt LO et godt grunnlag for å arbeide videre med for eksempel kortere arbeidsdag.